Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Hutten bouwen

Hutten bouwen

Evenementgegevens


Kom woensdag 24 april je bouwlust uitleven door een hut te bouwen van takken. Op het Waalstrand liggen dode wilgen, waarvan de takken mooi bouwmateriaal zijn voor een hut. Er is niks stoerders en mooiers dan het bouwen van een eigen hut. Voor jezelf alleen of voor een hele familie, naar keuze. Als je zou moeten overleven in de Beuningse uiterwaarden, begin je met een eigen plekje uit te zoeken, zoals ook dieren dat doen. Het natuurgebied ligt vol materiaal om mee te bouwen: wilgentakken, stukken aangespoeld hout en leem. Met zaag en mega-knipschaar ga je zelf, of met je ouders, broers of zusjes een prachtig bouwwerk neerzetten. Wie past er allemaal in je hut? (Groot-)ouders en opvoeders zijn welkom, want met familie en vrienden is het beregezellig in je samen gebouwde huisje. Het Dijkmagazijn zorgt voor zagen en snoeitangen en ranja voor de schaft. Tip: trek oude kleren aan. Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: Hutten bouwen, woensdag 24 april van 15.00 – 16.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Max 20 kinderen van 8 tot 13 jaar, kosten € 2,50 of Klavervierpas. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen. Reserveren via www.dijkmagazijnbeuningen.nl

 

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
kind €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.