Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Natuurschatten verzamelen

Natuurschatten verzamelen

Evenementgegevens


Tijdens de Internationale Week van de Biodiversiteit nodigt Het Dijkmagazijn op 22 mei kinderen uit om als echte biologen de rijkdom aan planten en dieren op de dijk en in de uiterwaard te onderzoeken en in beeld te brengen. De natuur is een schatkist vol planten, dieren en andere organismen. Wie zoekt en goed kijkt valt van de ene verbazing in de andere. Van grote bomen tot de kleinste bloemetjes. Van wilde paarden tot verschillende soorten lieveheersbeestjes. Kinderen gaan met gidsen op zoek om allerlei soorten te vinden. Voor kleine vondsten staan loepen en microscopen klaar. Voor liefhebbers wordt uitgelegd hoe je bloemen en planten kunt drogen, zodat je ze kunt bewaren. Wie meer van kleine beestjes houdt, kan ze natekenen of fotograferen met een speciale lens op je mobieltje. Misschien wordt het een mooie start voor je eigen verzameling natuurschatten. Mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: Natuurschatten, woensdag 22 mei van 15.00 – 16.30 uur, startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Voor maximaal 15 kinderen tot 12 jaar. Deelname: 2,50 Euro (inclusief materiaal en consumptie), gratis via Kindpakket. (Groot-)ouders/opvoeders van harte welkom om gratis mee te doen. Reserveren via www.dijkmagazijnbeuningen.nl

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
kind €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.