Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Samen buiten spelen voor peuters

Samen buiten spelen voor peuters

Evenementgegevens


Zaterdag 1 juni zijn peuters, jonge kleuters en hun ouders/opvoeders welkom om samen buiten te spelen bij Het Dijkmagazijn. Broertjes en zusjes zijn ook welkom. Jonge kinderen verkennen graag hun wereld, dat vinden ze spannend en leuk. Bij Het Dijkmagazijn kan dat op een vertrouwde en veilige manier.

Na een opstart bij het speelplekje aan de dijk om met elkaar kennis te maken, gaan we naar het Waalstrand. Daar kunnen de peuters volop klauteren over boomstammen, beestjes vasthouden en spelen met zand. Voor peuters bestaat er geen groter plezier dan vrij te spelen in het groen. Zeker met broertjes, zusjes en andere peuters om vriendjes mee te worden. Als ouder/opvoeder is het boeiend peuters te volgen in hun spel. En ook om enthousiast mee te doen en te beleven hoe fijn dat samen is. Medewerkers van Kion en Het Dijkmagazijn zorgen voor een prettige sfeer om een ontspannen ochtend te hebben met de peuters en jonge kleuters. Trek je kind kleren aan die een beetje vies mogen worden. Kom je ook met je kind Samen Buiten Spelen?

Activiteit i.s.m. GGD Gelderland Zuid, Kion en Beuningen Samen in Beweging. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan en krijgt u voor 9.00 uur bericht.

Samen buiten spelen, zaterdagen 1, 8 en 15 juni, 9.30-11.00 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Max 30 kinderen (mét hun ouder/opvoeder) tot 4 jaar, deelname gratis. Reserveren is mogelijk (niet verplicht), zie onder.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
New Ticket €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.