Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Vogelspeurtocht

Vogelspeurtocht

Evenementgegevens


Tijdens de Nationale Vogelweek zijn kinderen op 15 mei welkom om met gidsen van Het Dijkmagazijn op zoek te gaan naar vogels. Voor alle kinderen zijn er verrekijkers, en wie wil mag na afloop een oude kijker mee naar huis nemen. Het is broedseizoen, dus vogels moeten met rust gelaten worden. Dat gaat het beste door ze vanaf een afstand te bekijken. Met verrekijkers en zoekplaten is snel duidelijk welke vogels er in de boom zitten of rondvliegen. Wie wil mag een camouflagecape aantrekken en een stil plekje opzoeken. Misschien landt er een vogel op je hoofd. Met een beetje geluk zien we roofvogels. Een buizerd of torenvalk vliegt altijd wel door de uiterwaard. Voor wie de smaak te pakken krijgt van het vogelen liggen er afgeschreven verrekijkers om er eentje uit te kiezen na afloop. Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Waalwoemi: Vogelspeurtocht, woensdag 15 mei van 15.00 – 16.30 uur, startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Voor maximaal 12 kinderen tot 12 jaar. Deelname: 2,50 Euro (inclusief materiaal en consumptie), gratis via Kindpakket. (Groot-)ouders/opvoeders van harte welkom om gratis mee te doen. Reserveren via www.dijkmagazijnbeuningen.nl

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
kind €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.