Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Wandelend Wijzer met Groen Ontmoeten

Wandelend Wijzer met Groen Ontmoeten

Evenementgegevens


Een lekker wandelingetje maken en ook nog iets wijzer worden? Dit kan tijdens de komende wandelingen. Afhankelijk van het thema lopen we over verharde- en onverharde wegen. Dit in een rustig tempo zodat er voldoende aandacht en tijd is voor die bomen, struiken, planten en bloemen die interessant zijn om iets over te vertellen. Ook mogelijke vogel- en diersoorten kunnen aan de orde komen. De afstand zal doorgaans niet langer zijn dan 4 tot 5 km. Het buiten en samen zijn is belangrijk bij deze activiteit en voorafgaand aan de wandeling vertellen deskundige begeleiders wat we zoal tegen kunnen komen.

We starten om 10.00 uur in het Dijkmagazijn met een kopje koffie of thee en een korte toelichting.  Aansluitend gaan we aan de wandel. Het programma ziet er in grote lijnen als volgt uit:

18 april 2024: Bomen in onze gemeente. Bij een aantal bomen staan we specifiek stil.
2 mei 2024:  Welke eetbare plant- en struiksoorten groeien er zoal. Mag je ze wel of niet plukken?
23 mei 2024: Bloeiende plant en struiksoorten, waaronder giftige.

Deze 3 wandelingen zijn op donderdagmorgen van 10.00u tot 12.00u en onder begeleiding van een gids. De wandelingen beginnen in het Dijkmagazijn, Dijk 41 te Beuningen. De Kosten voor de 3 wandelingen bedragen in totaal Euro 15,00 p.p. (incl. koffie/thee).

50 Plussers uit Beuningen, Ewijk, Weurt en Winssen kunnen deelnemen aan de wandelingen, lid zijn van een seniorenvereniging is niet noodzakelijk. Inschrijven en betalen voor de wandelingen kunt u via de website van de VvSB. Lukt dit absoluut niet dan kunt u zich aanmelden via jaco.hagens@gmail.com

                                      

Reserveren

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.