Bel ons op 024 – 6777000 of mail ons: dijkmagazijn@hetnet.nl

Workshop ‘Tegel eruit, welke plant erin?’

Workshop ‘Tegel eruit, welke plant erin?’

Evenementgegevens


Haal tegels uit je tuin en zet er planten in. Met een groene tuin lever je een bijdrage om hitte-stress, wateroverlast en droogte tegen te gaan: steen eruit, plant erin. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want waar begin je? Welke tegels ga je eruit halen en welke planten passen in jouw tuin? Dat leer je 27 mei in Het Dijkmagazijn.

Tijdens deze workshop leer je hoe je dit aanpakt en ook de juiste planten voor jouw tuin kiest. De workshop is praktisch. Je krijgt info en tips voor meer groen in jouw tuin. Tijdens twee bijeenkomsten is er ruimte om inspiratie op te doen. Tussen de 1e en de 2e bijeenkomst (datum wordt in overleg bepaald) ga je thuis aan de slag om een beplantingsplan te maken. Deze plannen bespreken we met elkaar tijdens de 2e bijeenkomst. Er is plaats voor 12 tuinen. Na afloop van de workshop heb je een beplantingsplan voor jouw tuin. De volgende onderwerpen komen aan bod: welke plek kan je tegels uit je tuin halen, tips voor hergebruik van tegels, welke planten zijn geschikt, de bodem is de basis voor een groene tuin,  groenblijvende bodembedekkers. Deze workshop wordt verzorgd door Het Dijkmagazijn in samenwerking met Groei & Bloei.

Workshop ‘ Tegel eruit, welke plant erin?’, maandag 27 mei 2024, 19.00-2.00 uur in Het Dijkmagazijn Beuningen. Deelname gratis, aanmelden zie onder.

Reserveren

Ticket Prijs Aantal
New Ticket €0,00 Uitverkocht
Veiligheid Het Dijkmagazijn neemt voor de uitvoering van haar activiteiten veiligheidsregels in acht. Deze worden bij aanvang van activiteiten meegedeeld (o.a. afstand houden van koeien en paarden, niet op de kribben lopen, kinderen tot hooguit aan de enkels in de Waal). De zorg voor veiligheid valt ook onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Vooral voor kinderen adviseren wij bij deelname goed schoeisel en kleding die tegen een stootje kan of vies mag worden. Bij activiteiten met open vuur is nylon kleding zeer brandgevaarlijk. Betaling. U kunt betalen bij aanvang van de activiteiten aan de gids. Als u online boekt, kunt u helaas niet online betalen. Het bedrag is om technische redenen aangegeven met € 0,00. Het juiste bedrag voor deelname staat vermeld in de beschrijving van de activiteit. Bij uw boeking via onze website ontvangt u een ticket voor de activiteit. In deze email staan alle bijzonderheden over uw boeking. Dit ticket wordt via het door u opgegeven mailadres automatisch verstuurd. Wijzigingen en annulering van publieksactiviteiten. Wijzigingen in het programma van activiteiten zijn voorbehouden. Het Dijkmagazijn houdt zich het recht voor om op het laatste moment activiteiten te annuleren. Bijvoorbeeld vanwege een slechte weersverwachting, te weinig aanmeldingen of anders. Bij annulering ontvangt u bericht hierover via e-mail. Wanneer u bij uw boeking uw telefoonnummer heeft ingevoerd wordt u hier ook telefonisch van op de hoogte gesteld. Wilt u zelf een door u gemaakte reservering annuleren, geef dit dan door via dijkmagazijn@hetnet.nl o.v.v. annulering publieksactiviteit. Persoonsgegevens. Het Dijkmagazijn respecteert uw privacy. Onder persoonlijke informatie verstaan wij alle informatie die herleidbaar is tot uw persoon. De persoonsgegevens worden door Het Dijkmagazijn in overeenstemming met de wet en met inachtneming van het recht van iedere deelnemer op bescherming van zijn of haar privacy, op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Uitsluitend met het doel om de inschrijving van en deelname aan de activiteit te bevorderen. De persoonsgegevens worden niet (verder) verwerkt.